Osmancık'ta Hasbihal Kafe hizmete açıldı

Ünal Aksan'ın sahibi olduğu Hasbihal Kafe dualarla hizmete açıldı.

01 Şubat 2015 Pazar 17:22
 Osmancık'ta Hasbihal Kafe hizmete açıldı


Ünal Aksan'ın sahibi olduğu Hasbihal Kafe dualarla hizmete açıldı.


Mekan tasarımı ve ürün yelpazesinin zenginliği ile dikkat çeken Hasbihal Kafe'nin ürün kalitesi konusunda iddialı olduklarını ifade eden işletme sahibi Ünal Aksan, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.


Kahvaltı, tatlı çeşitleri ve kahve sunumları ile farklı bir mekanı Osmancıklılar'ın hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarına değinen Aksan, Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sahil Park Yolu Yeni Köprü karşısında hizmete açılan işletmenin, paket servisi ile de tüm Osmancıklılar'ı Hasbihal Kafe'nin ürün ve lezzet kalitesiyle buluşturacaklarını duyurdu.


Hasbihal Kafe sahibi Ünsal Aksan, "Davetimizi geri çevirmeyerek açılışa katılan tüm eş, dost, hısım akraba, arkadaş ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.




Son Güncelleme: 01.02.2015 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.