Oto tamirciler, birlik ve beraberlik için dua etti

Çorum esnafı yüzyıllardır devam eden ve bir Ahi geleneği olan Arife Duası’nda bu yılda bir araya gelerek birlik, beraberlik, helal ve bereketli bol kazanç için dua etti.

24 Haziran 2017 Cumartesi 12:31
Oto tamirciler, birlik ve beraberlik için dua etti

Çorum esnafı yüzyıllardır devam eden ve bir Ahi geleneği olan Arife Duası’nda bu yılda bir araya gelerek birlik, beraberlik, helal ve bereketli bol kazanç için dua etti.


Oto Tamirciler Esnaf Odası öncülüğünde Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Ayçam Kardeşler Oto Servisi’nde gerçekleştirilen arife duasına ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Çilingirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Halil Taşkaldıran, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Oto Tamirciler Esnaf Odası eski Başkanı Abdullah Çetin, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.


Birlik, beraberlik ve helal kazanç için dua edilmesinin ardından konuşan Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, konuşmasında her yıl olduğu gibi bu yılda şehitlerimiz ve ahirete intikal eden esnaflar için ayrıca birlik ve beraberlik ve helal kazanç için arife duası geleneğini sürdürmeye devam ettiklerini ifade etti. Çorumlu tüm esnaf ve sanatkarların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Uzun, bayramın sağlık ve mutluluk içerisinde geçirilmesini temenni etti. Necmettin Uzun ayrıca bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Esnaf Odası Başkanlarına, Oto Tamirciler Esnaf Odası eski Başkanı Abdullah Çetin'e ve oda üyesi esnafa teşekkür etti.


Başkan Uzun’un konuşmasının ardından ise ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür tarafından Arife Duası’na ev sahipliği yapan Ayçam Kardeşler Oto Servisi Sahibi Ahmet Ayçam’a Türk Bayrağı hediye edilirken, Oto Tamirciler Esnaf Odası eski Başkanı Abdullah Çetin tarafından ise plaket takdim edildi. 


Son Güncelleme: 24.06.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.