Oto Tamirciler Odası’ndan iftar

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından mübarek Ramazan ayı dolayısıyla oda üyelerine iftar yemeği verildi.

16 Haziran 2017 Cuma 14:39
Oto Tamirciler Odası’ndan iftar

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından mübarek Ramazan ayı dolayısıyla oda üyelerine iftar yemeği verildi.



Geçtiğimiz Perşembe günü ÇESOB bahçesinde verilen iftara Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.



Oda Başkanı Necmettin Uzun ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Akdağ, Mehmet Murat İlter, Alattin Yalçın, Halil Yiğitoğlu ve Mustafa Fındıkçı tarafından ayakta karşılanan davetliler, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezan ile birlikte oruçlarını hep birlikte açtılar.

İftarın ardından teşekkür konuşması yapan Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, yemeğe katılan tüm oda üyelerine ve davetlilere teşekkür etti. Uzun, ayrıca oda üyelerinin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutlarken, tüm İslam Alemi’nin de Ramazan ayını sağlık ve huzur içerisinde geçirmelerini temenni etti.




Son Güncelleme: 16.06.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.