Otobüs durağı mı, tır parkı mı?

Otobüs durağının tam önüne park edilen tır dorsesi vatandaşlar tarafından ‘Otobüs durağı mı, tır parkı mı?’ tepkisine neden oldu.

13 Ocak 2017 Cuma 13:32
 Otobüs durağı mı, tır parkı mı?


Otobüs durağının tam önüne park edilen tır dorsesi vatandaşlar tarafından ‘Otobüs durağı mı, tır parkı mı?’ tepkisine neden oldu.


Araçlarını bilinçsizce otobüs duraklarının tam önüne park edenler, vatandaşların otobüse binip inmesine engel oluyor.


Üçdutlar Mahallesi’nde bulunan bir otobüs durağı önüne park edilen tır dorsesi görenleri şaşkına çevirdi.


Özellikle yaşlı, hamile, hasta veya çocuğu ile otobüse binip inmek isteyen vatandaşlar, otobüsün durağa yaklaşamaması nedeni ile zor anlar yaşıyor.


Bir okurumuz, otobüs durağına park edilen tır dorsesi ile ilgili görüşlerini ve fotoğrafladığı durağı bizimle paylaştı.


Okurumuz, “Yıllarca otobüs duraklarına 5 metre kala park yapılmaz diye öğrendik ama şimdi insanlara güç yetmiyor. Tırın arkasını otobüs durağına bırakıp gidebiliyorlar. Ne otobüs şoförleri ne de trafik artık pek karışmıyor herhalde. Ayrıca burası Üçtutlar Mahallesi ve Belediye Başkanının ikamet ettiği bir yer” diyerek, tepkisini ve görüşlerini dile getirdi. 


Son Güncelleme: 13.01.2017 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.