Otobüs işletmecilerinin talepleri Külcü’de

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Otobüs İşletmecileri ve...

17 Eylül 2014 Çarşamba 16:25
 Otobüs işletmecilerinin talepleri Külcü’de


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği’nin yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali hakkındaki taleplerini iletmek üzere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti..  Başaranhıncal ziyarette, Dernek yöneticileri tarafından hazırlanan talep dosyasını Başkan Külcü’ye takdim etti.


Ziyarette açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, gerek Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın, gerekse Çorum Belediyesi’nin, esnafın taleplerine kayıtsız kalamayacağını belirterek, “Sayın Başkanımız, esnafımızın talepleri ile yakından ilgilenmektedir. Talepleri içeren dosyamızı kendisine ilettik. Esnafımız için gereken neyse onun yapılacağına eminiz. Esnafımızın da gerek hizmet kalitesi olsun, gerek yeni terminalin sahiplenilmesi konusunda üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalıdır” dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, esnafın taleplerine kayıtsız kalamayacağını, Belediye Başkanlığı makamında gerek Çorum esnafına, gerekse Çorum halkına hizmet etmek için bulunduğunu söyledi. Yeni terminal binasının, bölge illerine örnek olacak mahiyette bir yapı olduğuna dikkat çeken Başkan Külcü, konunun teknik detaylarının değerlendirilmesi için Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü’ne gerekli talimatları verdiğini aktardı.




Son Güncelleme: 17.09.2014 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.