'oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2009-2014 yılları arasında AK parti’den il genel meclisi üyesi olarak görev yapan partililerle bir araya geldi.

23 Şubat 2016 Salı 10:29
'oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 2009-2014 yılları arasında AK parti’den il genel meclisi üyesi olarak görev yapan partililerle bir araya geldi.

Sungurlu ilçesinde düzenlenen düzenlenen toplantıya İl Başkanı Bekiroğlu’nun yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile eski il genel meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, bu tür toplantıların parti teşkilatlarının her zaman bir arada olduğunun en güzel göstergesi olduğunu belirterek, “Bugünlere il genel meclis üyelerimizle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. AK Parti’de parti teşkilatları sadece seçimlerden seçimlere bir araya gelmiyor. Her zaman bir aradayız. Bizim tek gayemiz halka hizmet etmek. Bu uğurda da gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde parti olarak elde ettiğimiz zaferde tüm parti teşkilatlarımız gibi il genel meclis üyelerimizin de katkısı yadsınamaz. Onların engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Bundan sonra il genel meclis üyelerimizle her ay bir araya geleceğiz” dedi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara asla müsaade etmeyeceklerini dile getiren Bekiroğlu, hain saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

İHA


Son Güncelleme: 23.02.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165