‘Oyunları bozarak yolumuza devam edeceğiz’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Diyanet Vakıf-Sen Çorum Şubesi'nin istişare toplantısına katıldı.

18 Mart 2017 Cumartesi 17:46
‘Oyunları bozarak yolumuza devam edeceğiz’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Diyanet Vakıf-Sen Çorum Şubesi'nin istişare toplantısına katıldı.



Türk Diyanet Vakıf Sen Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Ünlü, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Ceylan, 16 Nisan'da yapılacak olan ve anayasa değişikliği paketini içeren referandumda neden Evet denmesi gerektiğini anlattı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mustafa Ünlü, "Türk Diyanet Vakıf Sen olarak devlet için, millet için milli iradenin yanında durarak referandumda 'Evet' diyoruz" diyerek, fitnecilere asla itibar etmeyeceklerini vurguladı.



Toplantıya katılarak Diyanet camiasının sorunlarını dinleyen, her zaman ve her koşulda yanlarında olan Milletvekili Ceylan'a teşekkür eden Ünlü, sendikal çalışmalar ve yaşadıkları sorunlardan bahsetti.


Milletvekili Ceylan ise 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi sendika üyelerini yeni anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi konusunda bilgilendirdi.



Referandumun temel amaçları konusunda da bilgilendirmede bulunan Ceylan, en büyük hedeflerinin ülkemizde yaşanan terör olaylarını tamamen bitirmek, şehit acılarına son vermek, anaların gözyaşını dindirmek huzurlu, güvenli, istikrarlı bir ülke haline gelerek birlik ve beraberliği, kardeşlik ortamını pekiştirmek olduğunu dile getirdi.


Ceylan, "Evet" kararıyla birlikte Türkiye'nin 2023 hedefleri başta olmak üzere 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ve daha emin adımlarla ulaşacağının altını çizdi. 
Ceylan, “Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olacağız. 80 milyon insanımızı birlik ve beraberlik içerisinde tüm renkleri bir araya getirerek yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.



Bu toprakların çok badireler atlattığını, bundan sonra da bu oyunları bozacaklarını kaydeden Ceylan, “Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen 15 Temmuz ruhuyla birlik olmak, dik durmak ve devletimizin yanında olmaktır. Bu vatanın yiğit evlatları hiçbir zaman bu vatanın bölünmesine müsaade etmeyecektir. Bayrağın inmesine, ezan seslerinin dinmesine izin vermeyeceğiz. Bu devletin bölünmesine, bu milletin parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 18.03.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165