Özel Hastane çiçeklerle kutladı

Çorum Özel Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Hitit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:34
Özel Hastane çiçeklerle kutladı


Çorum Özel Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Hitit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu, Çorum 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Özel Pınar Koleji, Özel Ted Koleji, Anadolu İmam Hatip Lisesi, 23 Nisan Ortaokulu, Çorum Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Çorum Atatürk Lisesi ,Bahçelievler İlkokulu, Eti Lisesi ve Gökkuşağı Kreş eğitim kurumlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti.


Eğitimde en önemli unsurun hiç şüphesiz öğretmenler olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi yetkilileri, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını ifade ederek, "Bütün çabalarımızın geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın yarınlara en iyi koşullarda, hazırlanmalarına imkan tanımak. Hepimiz bunun için çalışıyoruz. Eğitim ile sağlıkta kalite ve başarı çıtasının yükselmesi için hep birlikte uyumlu bir çalışma içindeyiz. Eğitime kattığınız değerlerden ve geleceği şekillendiren siz kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününüzü kutluyoruz." diye konruştular.




Son Güncelleme: 24.11.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165