Özen’e yeni görev

Basketbol Antrerönü Ahmet Faruk Özen’e yeni görevler verildi.

04 Ağustos 2017 Cuma 17:16
Özen’e yeni görev

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu proje direktörlüğü ve sponsorluk görevine Basketbol Antrerönü Ahmet Faruk Özen görevlendirildi.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü, Yine Çorum Basketbol Akademi G.S.K. Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Antrenörü Ahmet Faruk ÖZEN'e Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından federasyonun 19 spor branşında proje yazmak ve başvuruda bulunabilmek amacıyla proje genel direktörlüğü görevi verildi.

Ahmet Faruk Özen, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren 19 spor branşı ile ilgili faaliyet alanlarını güçlendirmek, gelişmelerine katkı sağlamak, farkındalık sağlamak amacı ile valilikler, üniversiteler, belediyeler,kamu kurum ve kuruluşları,kalkınma ajansları, büyükelçilikler,federasyonlar, konfederasyonlar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve özel/tüzel kurum kuruluşlar ile görüşmeler yapmak, projeler hazırlamak, federasyon adına yapılacak her türlü görüşme,proje, eğitim çalışmaları, sponsorluk görüşmeleri yapabilmek amacıyla görevlendirildi. Federasyondan yapılan açıklamada Özen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Bu yapılan görevlendirme başarılı antrenör Ahmet Faruk Özen'eyapılan ilk proje direktörlüğü görevlendirmesi değil. Bilindiği üzere 2014 yılında Türkiye Gençlik ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından da görevlendirme yapılmış ve görevini layıkıyla tamamlamıştı. 2014 yılında Çorum'da olmayan bedensel engelliler spor branşlarından tekerlekli sandalye basketbol bölgesel lig takımı kurarak ilimizi bölgesel anlamda Türkiye genelinde başarıyla temsil etmiş ve halen ilimizde bedensel engelliler tekerlekli sandalye masa tenisi ile bedensel engelliler okçuluk takımlarını çalıştırmaktadır.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.