Özgür Kılıç’ı mutlu eden tablo

CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Özgür Kılıç, Çorum'un tüm paydaşlarının Ankara'da bir araya gelmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

08 Aralık 2016 Perşembe 16:13
 Özgür Kılıç’ı mutlu eden tablo

CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Özgür Kılıç, Çorum'un tüm paydaşlarının Ankara'da bir araya gelmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Kılıç, konuşmasında "Ben de Belediye Meclis üyesi olarak kendi adıma kısa birkaç şey söylemek istiyorum. Ne konuşayım memleket dönmüş yangın yerine. Her gün gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. Bunu mu konuşalım? Her yerde acı gözyaşı var. Bunu mu konuşalım? Çocuklar yanarak ölüyor, bunu eleştirenin kendi yangın merdiveni kilitli. Kader deyip sahip çıkan, dinimizi anlamayan din kardeşimizi mi konuşalım? Göz göre göre giden havaalanı bir de nispet yapar gibi adı Hattuşa konuyor. Bunu mu konuşalım? Hani kardeştik, lazı çerkezi, kürdü... Hani din kardeşiydik. Hani komşusu açken tok olan bizden değildi. Hani hani hani... Suriye' deki savaşı mı konuşalım? Artık uyanmamız lazım. Bir olmamız lazım. Aynı kan ve aynı can olmamız lazım.” dedi.


Çorum'un tüm paydaşlarının Ankara'da yapılan toplantıda bir araya geldiklerini hatırlatarak teşekkür eden Kılıç, "Sizleri tebrik ederim. Sosyal medyada gördüm. Sayın Çorum Valimiz, Sayın Çorum Milletvekillerimiz, Sayın il, İlçe Belediye Başkanlarımız, Sayın Rektörümüz, Sayın Pati İl Başkanlarımız, Çorum heyeti olarak Ankara'da bir araya gelmişsiniz. Çok mutlu oldum ve gururlandım" şeklinde konuştu.


Bilindiği üzere Çorum’un yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri TBMM’de düzenlenen İskilip Dolması ikramında bir araya gelmişti.


Son Güncelleme: 08.12.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.