Özşen, Landirenzo ile sektörde iddialı

Landirenzo Otogaz Dönüşüm Sistemleri Bölge Bayii Özşen Otomotiv, dün düzenlediği basın toplantısıyla...

14 Ocak 2015 Çarşamba 12:56
 Özşen, Landirenzo ile sektörde iddialı


Landirenzo Otogaz Dönüşüm Sistemleri Bölge Bayii Özşen Otomotiv, dün düzenlediği basın toplantısıyla hizmetlerini tanıttı.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan Recep Mebet imzalı habere göre, Ankara Yolu 1. kilometrede faaliyet gösteren Özşen Otomotiv’de düzenlenen toplantıya Servis Müdürü Murat Hasdemir ve firma çalışanları katıldı.


Homer Auto Servisi olarak da hizmet veren Özşen Otomotiv’in otogaz dönüşüm sistemleri alanındaki faaliyetlerinden bahseden Murat Hasdemir, alanında uzman bir kadro ile çalıştıklarını söyledi. Kalite ve müşteri memnuniyetinin yanı sıra son teknoloji ürünü ekipman kullanımı ve hizmet içi eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizen Hasdemir, Landirenzo marka otogaz dönüşüm sistemleriyle sektörde iddialı olduklarını vurguladı.


1999 yılından bu yana otogaz dönüşümü yaptıklarını ve 2005’ten beri de Landirenzo yetkili bayisi olarak faaliyet gösterdiklerini dile getiren Hasdemir, açıklamasında şu bilgilere yer verdi: “LandiRenzoSpA LPG ve CNG alternatif otomotiv yakıt sistemleri ve bileşenleri konusunda yüzde 43’lük pazar payıyla sektörde dünya lideri konumunda yer alıyor. 1954 yılında kurulan ve günümüze kadar sektörün en büyük, dünyada en yaygın dağıtım ve servis ağına sahip olan LandiRenzoOtogaz Sistemleri, Türkiye’de 258 montaj ve teknik destek noktası ile kullanıcılarına konforlu bir kullanım ve servis desteği sunuyor. Dünyanın önde gelen otomobil markaları olan Mercedes, BMW, Volkswagen, Skoda, Seat, Opel, Chrysler, Fiat, Renault, Dacia, Chevrolet, Toyota, Citroen, Peugeot ve Nissan gibi firmalar da fabrikasyon otogaz montajlarında LandiRenzo’yu tercih ediyor. Homer Auto Servisi olarak otogaz dönüşüm sistemlerini yanı sıra mekanik, elektrik ve elektronik alanlarında da müşterilerimize teknik servis hizmeti sunuyoruz. Alanında uzman kadromuz ve diagnoztik yöntemler ile arızaları kısa sürede tespit ederek, gerekli bakım ve onarım çalışmalarını itina ile gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ankara Yolu 1. kilometrede faaliyet gösteren Özşen Otomotiv’e davet ediyoruz”








Son Güncelleme: 14.01.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.