Patladı gitti!

'Çorumlu'nun yaptığını herkes yapamaz' kısa filmi deyim yerindeyse sosyal medyada patladı gitti

15 Kasım 2018 Perşembe 17:47
Patladı gitti!

Çorum Valiliği tarafından hazırlatılan “Çorumlunun yaptığını kimse yapamaz” tanıtım filmi büyük yankı uyandırdı. Söz konusu görsel, yerel ve yaygın basında yer bulurken, sosyal medya hesaplarında yoğun olarak beğeniliyor.

ÜNLÜ REKLAMCI NE DEDİ?

Ünlü reklamcı Arter Ajans Başkanı hemşehrimiz Cevat Olçok, tanıtım filmine yaptığı paylaşımda, "Kafkasya'dan gelen atalarımaz destek olan, ekmeğini ve aşını paylaşan, evini yurdunu açan Çorumlular'ı sayğı ve minnetle anıyorum. Rabbim onlardan razı olsun..." dedi.

İŞADAMI MUSTAFA YAĞLI'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Organize Sanayi Bölgesi'nde ihracat ağırlıklı çalışan Yağmaksan'ın yönetim kurulu başkanı işadamı Mustafa Yağlı ise, ‘Çorum’lunun yaptığını herkes yapamaz’ tanıtım filmi sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor. Çorum insanının yüreğine ve manevi duygularına da tercüman olabilecek bu filmi hazırlatan Çorum Valiliğine, başta sayın valimiz olmak üzere şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun." diye konuştu. Şehrimiz Çorum açısından da değerlendirildiğinde çok güzel bir tanıtıma vesilesi olmuş… Teşekkürler Çorum….

DİĞER BİR ÇOK İSİM

Bu arada tanıtım filmine Mardin Valisi hemşehrimiz Mustafa Yaman, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, ABB Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Çorum eski Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve daha bir çok isim ve STK beğenilerini ifade etti.

Öte yandan Çorum’un olumlu manada sosyal medya platformlarında gündem olması için bu akşam saat 21.00’de Twitter’da #HerkesYapamaz etiketiyle paylaşım kampanyası yapılacak.

İşte paylaşımlar için metnimiz:

Çorum Valiliği'nin başlattığı tanıtım kampanyasına katılın! Bütün Çorum, bugün saat 21.00'de tüm sosyal medya hesaplarında #HerkesYapamaz hashtagiyle paylaşım yapıyor, bu hükmü haklı çıkartıyor! "Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz"

Son Güncelleme: 16.11.2018 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarih affetmez 2018-11-15 17:55:40

Sonunda aklandık yani çorumlular olarak çok begendik gerçektende mükemmel

banner165