Pehlivan adaylığını açıkladı

Çorum Ziraat Odası seçimleri 7 Şubat 2015 Cumartesi günü Afra Düğün Salonu’nda yapılacak.

27 Ocak 2015 Salı 16:20
 Pehlivan adaylığını açıkladı


Çorum Ziraat Odası seçimleri 7 Şubat 2015 Cumartesi günü Afra Düğün Salonu’nda yapılacak. Seçimlerde Ahmet Pehlivan ile Ziraat Odası’nın mevcut başkanı Mehmet Sayan yarışacak.


AK Parti eski İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Pehlivan, bugün düzenlediği toplantıda Çorum Ziraat Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.


Pehlivan, çiftçilerin problemlerinin çözümü ve tarım sektörüne yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla aday olduğunu söyledi. Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurulu seçiminin 7 Şubat 2015 Cumartesi günü Afra Düğün Salonu’nda yapılacağını hatırlatan Pehlivan, Çorum Ziraat Odası’nı daha iyi koşullara taşımayı hedeflediğini kaydetti. “Seçkin isimlerden oluşan Meclis ve Yönetim Kurulu ekibimizle etkin bir yönetim için adayım” diyen Pehlivan, tecrübelerini Çorum çiftçisi için hizmete dönüştürmeyi istediğini dile getirdi. 





Son Güncelleme: 27.01.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.