Polis ve jandarmamız görev başında

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, asayiş denetimleri yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

03 Mart 2017 Cuma 08:33
Polis ve jandarmamız görev başında

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, asayiş denetimleri yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.


Son günlerde artan terör olayları nedeniyle ülke genelinde, güvenlik güçleri denetimlerini sıklaştırdı. Oluşturulan asayiş kontrol noktalarında, durdurulan araçlarda bulunan tüm kişilerin kimlik sorgulamaları yapılırken, araçları da trafik yönünden inceleniyor.

İlçe'nin çıkışında araç arama ve kimlik kontrolü yapan polisleri İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun yerinde denetim yaptı. Yol kontrol ve arama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçlerine destek olmak ve denetlemek için yanlarına gittiğini söyleyen Güneş, “Gördüğünüz gibi güvenlik güçlerimiz, halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat görev başındalar. İskilip´in giriş ve çıkışlarında, polis ve jandarmamız görev başında. Amacımız, hem ilçemizin, hem de bölgemizin güvenliğini sağlamak. Halkımızın huzurunu temin etmek. Bu çalışmalarda fedakarca görev alan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Kazasız, belasız hayırlı görevler diliyorum. Aynı zamanda, bu faaliyetlerimizde bizlere destek olan halkımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 03.03.2017 08:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.