Polisler seferber oldu

Çorum'da oturduğu apartmanın çatı katında boynundan iple asılı bir halde yakınları tarafından bulunan İlköğretim...

19 Nisan 2014 Cumartesi 16:36
 Polisler seferber oldu


Çorum'da oturduğu apartmanın çatı katında boynundan iple asılı bir halde yakınları tarafından bulunan İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki F.D., 6 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Baba M.D., oğlunun intihar etmek istemeyeceğini belirterek, bu konuda polisin geniş çaplı soruşturma başlatmasını istedi.

Çorum'un Gülabibey Mahallesi'ndeki ‘Okula gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve apartmanın çatı katında boynundan ipe asılı bir halde yakınları tarafından bulunan F.D.’nin tedavisi sürüyor. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra,
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde sevk edilen çocuğun  hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan acılı aile cinayet teşebbüsü ile konunun araştırılması talebinde bulunurken, polisin çalışmalarını çok yönlü sürdürdüğü öğrenildi.

Çocuğun boğazında yapılan incelemede belirgin bir ize rastlanmaması cinayete teşebbüs şüphesini ortaya çıkardı.  Polis, boğazda iz olmamasının kullanılan ipin urgan olmasından kaynaklanmış olabileceğini düşünürken, mahallede ortaya atılan istismar söylentilerinin de doktor raporuyla çürütüldüğünü ve tamamen dedikodudan ibaret olduğunu belirtiyorlar.







Son Güncelleme: 19.04.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen 2014-04-20 00:19:34

Bu olay iyi araştırılmalıdır olayın üstü kapatılmamalıdır.Bu tarz olayların görmezden gelinmesi kötü niyetli insanlara cesaret vermemelidir.Çocuğu da yazık aileye de yazık olmasın.