PTT'den anlamlı kampanya

PTT AŞ, güvenlik güçleri için Ramazan Bayramı dolayısıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası başlatıyor.

29 Haziran 2016 Çarşamba 09:42
PTT'den anlamlı kampanya

PTT AŞ, güvenlik güçleri için Ramazan Bayramı dolayısıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası başlatıyor.


PTT’den yapılan açıklamada, ülkenin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerine yönelik kampanya düzenlendiği belirtildi.


Kampanyanın dün itibariyle başladığı belirtilen açıklamada; “Vatandaşlarımızın, ülkemizin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramı’nı kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla 'Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' kampanyası düzenlemiştir.” denildi.


Kampanya kapsamında, güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyada yer alan ve ilgi gören görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandığı, ‘Size Minnettarız’ sloganıyla duyurulacak kampanyaya ait tebrik kartlarının PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebileceği ve güvenlik güçlerine ücretsiz gönderilebileceği vurgulandı.


Açıklamada, vatandaşların, tebrik kartlarının üzerine güvenlik güçlerine göndermek istedikleri mesajları ve il/ilçe/karakol/birlik adını yazmalarının yeterli olacağı ifade edildi.

(hakimiyet)

Son Güncelleme: 29.06.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.