Ramazan etkinlikleri 20 Haziran’da başlıyor

Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri, 20 Haziranda başlıyor.

15 Haziran 2016 Çarşamba 16:55
 Ramazan etkinlikleri 20 Haziran’da başlıyor


Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri, 20 Haziranda başlıyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Bu sene Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan etkinliklerde her yaştan ve kesimden vatandaş kendine uygun etkinlikler bulabilecek. İlk olarak 20 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’da başlayacak olan etkinliklerde Kur’anı Kerim ziyafeti, Ömer Faruk Güney ve ilahi grubunun konseri ile sema gösterisi yer alacak.


25 Haziran Cumartesi günü Alparslan Erdin’in ilahi dinletisi, 28 Haziran Salı günü Grup Sada ve Hasan Tomuk’tan şiirler ve ilahiler, 30 Haziran Perşembe günü Mevlevi Ayini&Sema Gösterisi, Kadir Gecesi olan 1 Temmuz Cuma günü de Mısırlı Hafız Muhammet Halit Hanefi, Mehmet Tayfur Sönmez ve Ahmet Sarıkaya’dan Kur’an-ı Kerim ziyafeti yer alacak.


Programlar 20-30 Haziran tarihleri arasında TSO Fuar Kompeksi’nde her gün 21.00’da başlayacak. Etkinliklere tüm Çorum halkı davet edildi.


En çok çocuklar eğlenecek


Çorum Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenecek olan etkinlikler 20 Haziran’dan itibaren TSO Fuar Kompeksi’nde gerçekleştirilecek. Ramazan etkinliklerinde bu yıl da en çok çocuklar eğlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çocuklara özel orta oyunu, meddah, karagöz, Hacivat, Aşık ile Maşuk, jonklör, sihirbaz, ateşbaz, tahta bacak gibi figürlerin çocukların ilgisini çekeceğine inandığını ve çocukların gönüllerince eğleneceğini söyledi.


Misafirlere ramazana özel ikramlar olacak


Çorum Belediyesi, Ramazan etkinlikleri için TSO Fuar Kompleksine gelenlere çeşitli ikramlarda bulunacak. Osmanlı macunu, patlamış mısır, pamuk şeker, şerbet, limonata, çay, türk kahvesi Ramazan ayı sonuna kadar etkinliklere katılanlar için ücretsiz olarak ikram edilecek.


Çocuklar masal dünyasına yolculuk edecek


Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar hem eğelenecek hem de becerilerini sergileme imkanı bulacak. Belediye tarafından oluşturulan şişme oyun parkı, kıl çadır, kukla standı ve balon standında eğlenecek olan çocuklar oyun hamurları standı, resim atölyesi ve masal köşesinde hem becerilerini geliştirecek hem de masal dünyasına yolculuk edecek. 




Son Güncelleme: 15.06.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165