Ramazan etkinlikleri ödül töreni ile son buldu

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri son akşamda dolu dolu geçti.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:43
 Ramazan etkinlikleri ödül töreni ile son buldu


İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri son akşamda dolu dolu geçti. Birbirinden güzel gösterilerin yanı sıra, çocukları namaz kılmaya teşvik etmek amacıyla yarışmalar düzenlendi. Yarışmada dereceye giren çocuklara ödüller verildi.


Yediden yetmişe her kesime hitap eden etkinliklerde Karagöz Hacivat, yarışmalar, orta oyunu, kuklalar, çizgi film kahramanları, illüzyon ve ateşbaz gösterileri, tahta bacak, palyaço gibi eğlenceli gösteriler yer aldı. İlahi grubu, semazenler ve Grup Suhte’te seslendirdikleri ilahiler ve gösterileri ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.


Etkinliklerin üçüncü ve son günü yine eğlenceler ve çeşitli gösterilerle başladı. Dünya Güzel Kur’an Okuma Şampiyonası 3’üncüsü Muhammet Mansur Sağır’ın Kur’an ziyafeti gecede bulunan herkesi mest etti. Gecede İskilipli Atıf Hoca içinde beşli sela okundu. İlahilerin ve semazen gösterilerinin de olduğu Ramazan gecesi düzenlenen ödül töreninin ardından ateşbaz gösterileri ile son buldu.


6 ÇOCUĞA TABLET BİLGİSAYAR


Namaz kılmaya teşvik yarışmasında dereceye giren girmeyen bütün çocuklar çeşitli hediyelerle sevindirildi. İskilip Müftülüğü tarafından verilen listede 4-14 Temmuz tarihleri arasında namazını hiç aksatmadan kılan 6 çocuğa Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer ve Serdar Selbes tarafından tablet bilgisayar, 2 çocuğa bisiklet, 2 çocuğa da fotoğraf makinesi hediye edildi. Ödül töreninde Eğitimci emekli vaiz ve araştırmacı yazar Ahmet Hamdi Ertekin, eğitimci-yazar Nurettin Tanay tarafından tüm çocuklara Kur’an ile çeşitli kitaplar dağıtıldı.


Gecenin hazırlanmasında büyük emekleri ve katkıları olan Serdar Selbes’e teşekkür eden Belediye Başkanı Recep Çatma, bu türlü sosyal etkinliklerin artarak devam edeceğinin sinyalini vererek yarışmaya katılan tüm çocukları tek tek kutladı.


Gece ateşbaz gösterileri ile son bulurken geceyi izleyenler arasında EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim (BTK) üyesi İhsan Kulalı’da vardı.



Son Güncelleme: 15.07.2015 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.