Referandum sürecini değerlendirdi

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Osmancık İlçesi'ni ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu, değerlendirme toplantılarına katıldı.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 12:06
Referandum sürecini değerlendirdi

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Osmancık İlçesi'ni ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu, değerlendirme toplantılarına katıldı.


Sağlık-Sen Çorum ve Osmancık Şubeleri tarafından düzenlenen Ebeler, Hemşireler, Anneler ve Eczacılar Günü Kutlama Programına katılan Ceylan, ayrıca Belediye Başkanlığını ziyaret ederek partililerle istişare yaptı.


Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve bazı partililerle birlikte Osmancık'a giden Milletvekili Ceylan, burada Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Başkanı Cafer Parti, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılandı.




BELEDİYE ZİYARETİ


Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve beraberindekiler, Osmancık'ta ilk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.


Osmancık Belediyesine ve teşkilata teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ, oda başkanları ile de bir araya gelerek ilçeye yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.


Belediye Başkanı Hamza Karataş'tan ilçede yapılan çalışmalar, faaliyetler hakkında bilgi alan, sorun ve talepleri dinleyen Ceylan, 16 Nisan'da yapılan referandumda Osmancık'tan yüksek oranda Evet oyu çıkması nedeniyle tüm partilileri ve ilçe halkına teşekkürlerini iletti.


"Osmancık bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bu davaya her zaman en büyük desteği verdi. Başımız dik, alnımız açık geziyorsak, halkımızın gözünün içine baka baka siyaset yapabiliyorsak bu durumda Osmancık Teşkilatı'nın katkısı, payı büyüktür. Osmancık Teşkilatı'nın çalışmaları göğsümüzü kabartıyor. Osmancık için ne yapsak, hangi hizmeti getirsek azdır" diyen Ceylan, sorunların bir bir çözüleceğini ve taleplerin zamanla yerine getirileceğini ifade etti.


AYTAÇ BABA'YA ZİYARET


Milletvekili Ceylan, Belediye ziyaretinin ardından Osmancık Ulusoy Dinlenme Tesislerine geçti. Burada tesis sahibi Aytaç Baba'yı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Ceylan, daha sonra Sağlık-Sen'in yemekli kutlama programına katıldı.


SAĞLIKÇILAR OSMANCIK'TA
KUTLAMA YEMEĞİNDE BULUŞTU



AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sağlık-Sen Çorum ve Osmancık Şubeleri tarafından düzenlenen Ebeler, Hemşireler, Anneler ve Eczacılar Günü Kutlama Programına katıldı.


Osmancık Ulusoy Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe katılım oldukça yoğundu.


Sağlık-Sen tarafından organize edilen yemeğe; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Osmancık  İlçe Başkanı Cafer Karlı, Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Sağlık-Sen üyeleri katıldı.


Hemşireler, Ebeler, Eczacılar ve Anneler Gününü tek bir etkinlik çatısı altında kutlayan Sağlık Sen, geniş kapsamlı bir organizasyonla üyelerini bir araya getirdi.



Sağlık Sen Osmancık İlçe Başkanı Muhittin Arafat’ın organize ettiği programda sırasıyla Sağlık Sen Osmancık İlçe Başkanı Muhittin Arafat, Sağlık Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatcı ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptılar.


Milletvekili Ceylan konuşmasında sağlık çalışanlarının sorunları ile yakından ilgilendiğini ifade ederek, sağlık sektöründe çalışanların mesleklerinin zorluklarından bahsetti. Ceylan, sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi noktasında ellerinden gelen çabayı göstereceklerinin altını çizdi.


Konuşmaların ardından verilen mini konser eşliğinde yemek yenildi.
Yemeğin ardından Ebeler, Hemşireler, Eczacılar ve Anneler Günü dolaysıyla pasta kesildi. Ceylan, Karadağ ve Saatcı’nın birlikte kestiği kutlama pastası katılımcılara ikram edildi.


Son Güncelleme: 10.05.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.