“Referandumda ‘evet’ diyeceğiz”

Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak, “Ülkemizin varlığı ve birliği için referandumda ‘evet’ diyeceğiz” dedi.

18 Şubat 2017 Cumartesi 11:55
“Referandumda ‘evet’ diyeceğiz”

Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak, “Ülkemizin varlığı ve birliği için referandumda ‘evet’ diyeceğiz” dedi.


Ali Osman Kıyak, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda “evet” diyeceklerini ve sahada aktif olarak çalışacaklarını belirtti.



“Güçlü Millet Meclisi, Güçlü Cumhur Reis-i, Güçlü Türkiye için ‘Evet” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Kıyak, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, kararımız evet. Koalisyon yok güven ve istikrar var. Hükümetini sen seçeceksin” diye konuştu.



Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği olarak Ak Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Mustafa Ataş ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Kıyak, referandumda Dernek olarak “evet diyeceklerini ve sahada aktif olarak çalışacaklarını beyan ettiklerini kaydetti. Kıyak, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Mustafa Ataş ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım'a ziyaretlerinde gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Son Güncelleme: 18.02.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165