‘Regaip Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, millet olarak, mübarek üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip Kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

29 Mart 2017 Çarşamba 19:46
‘Regaip Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya,
millet olarak, mübarek üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip Kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.


Regaip Kandili’nin, toplum hayatında çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri olduğunu dile getiren Kaya, “İslam Aleminin, Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.


Bu duygular içinde bütün İslam âleminin ve Çorumlu hemşerilerimizin Regaip kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum” dedi.


Son Güncelleme: 29.03.2017 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.