Rektör, Alaca MYO kampüsünü inceledi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversitenin Genel Sekreteri Erdal Kanık, Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan ile birlikte Sinpaş GYO tarafından yapılan Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

30 Haziran 2016 Perşembe 11:43
Rektör, Alaca MYO kampüsünü inceledi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversitenin Genel Sekreteri Erdal Kanık, Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan ile birlikte Sinpaş GYO tarafından yapılan Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

İlçelerde ki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelere verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitelerin ana fonksiyonları arasında yer alan eğitim faaliyetinin iyi olabilmesi için tüm dünyada geçerli olan bölümleri/programları ve altyapıyı sağlamanın son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Bu kapsamda Alaca Avni Çelik MYO’nun oldukça modern bir kampüse kavuşmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu sene Ekim ayı içerisinde Alaca Avni Çelik MYO’nun yeni binasına taşınmasının planlandığını vurguladı. 

Bu sene Üniversitede bu alandaki ilk bölüm olan Laborant ve Veteriner Sağlık Programı’na öğretim üyesi ve öğrenci alımına ilişkin sürecin başladığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan,  bu program ile beraber Alaca Avni Çelik MYO’da 400’e yakın öğrencinin izleyen yıllarda eğitim almasının hedeflendiğini belirtti. 

Rektör Prof. Dr. Alkan, örnek olacak girişimiyle Alaca Avni Çelik MYO kampüsünün kazandırılmasından dolayı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e, bu süreçteki yakın ilgisinden ve desteklerinden dolayı başta Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu olmak üzere Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’e, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’a, Alaca Eğitim Vakfına ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


Son Güncelleme: 30.06.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165