Rektör Alkan İskilip’e Gitti

İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni bina yapımı için tüm hazırlıklar tamamlanırken inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan İskilip’e geldi.

26 Kasım 2015 Perşembe 12:18
Rektör Alkan İskilip’e Gitti

İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni bina yapımı için tüm hazırlıklar tamamlanırken inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan İskilip’e gitti.

Yapılan açıklamada, İskilip’e gelişlerinde Kaymakam Şuayib Gürsoy ile Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Reha Metin Alkan yeni bina hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma derneği yönetimi ile birlikte İskilip Meslek Yüksek Okulu yeni bina alanında incelemelerde bulundu.


 Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okulu binası eski terminalin bulunduğu arsa üzerine inşa edilecek. İskilip Belediyesi tarafından Yeni terminal binasının yapılması ve terminal esnafının yeni yerlerine taşınmasından sonra Belediyemiz ekiplerince eski bina yıkılarak okulun yapılacağı arsa üzerinde çalışmalara hız verildi. Binanın temeli önümüzdeki günlerde atılacak.


Belediye Başkanı Recep Çatma “Meslek Yüksek Okulumuza yeni bina yapımında desteklerinden dolayı Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan’a Kaymakam Şuayib Gürsoy’a İskilipli İşadamlarımıza, İskilip Yüksek Öğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneğimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


Son Güncelleme: 26.11.2015 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165