Rektör bayramı kutladı

Hitit Üniversitesi’nin ‘24 Temmuz Basın Bayramı’ nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

25 Temmuz 2013 Perşembe 15:17
Rektör bayramı kutladı


Rektör Alkan, mesajında şöyle dedi; “Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşları, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Bu güç, insan hak ve özgürlüklerinin korunmasında, demokrasinin yaşatılmasında, demokratik değerlerin güçlendirilmesinde önemli bir denetim işlevi de görmektedir.

Hukukun evrensel değerlerine bağlı, doğru, tarafsız ve etik habercilik ilkelerini üstün tutarak zaman ve mekan gözetmeksizin görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızın çabaları takdire şayandır.

Büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren çok kıymetli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Basın Bayramı”nı en içten duygularımla kutlar, mesleki hayatlarında başarılar dilerim.”




Son Güncelleme: 25.07.2013 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165