Rektör, kampüs inşaatını inceledi

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretlerine Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda Öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek Üniversitede yapılan çalışmalar ve gelecekte hedeflenen, projeler hakkında Sungurlu MYO öğretim elemanlarını bilgilendirdi.

16 Kasım 2015 Pazartesi 15:38
Rektör, kampüs inşaatını inceledi

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretlerine Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek Üniversitede yapılan çalışmalar ve gelecekte hedeflenen, projeler hakkında Sungurlu MYO öğretim elemanlarını bilgilendirdi. 

İlk olarak öğretim elemanları ile birlikte Sungurlu MYO Kampüs inşaatında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsün ve ilçelerdeki inşaatların hızla devam ettiğini ifade ederek Sungurlu MYO kampüs inşaatında kısa bir süre içerisinde uzun mesafe kat ettiklerini vurguladı.


Yaklaşık 45.000 m² arazi üzerinde yer alan kampüste ilk etapta 10.300 m² kapalı alan yer aldığını, ilk etap projesinde, 23 adet akademik personel ofisi, 4 adet 50 kişilik, 11 adet 80 kişilik derslik, 3 adet bilgisayar laboratuvarı, yemekhane, kantin, ısı ve enerji merkezi binaları, açık-kapalı otoparklar, giriş kapıları ve kampüs altyapısı bulunduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Kampüs içerisinde sonraki etaplarda spor salonu, kültür ve kongre merkezi ile kreş yer alacağını belirterek Üniversitenin şehre örnek bir yapılanma içerisinde olduğunun altını çizdi.


İlçelerdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelere verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitelerin ana fonksiyonları arasında yer alan eğitim faaliyetinin iyi olabilmesi için tüm dünyada geçerli olan bölümleri/programları ve altyapıyı sağlamanın son derece önemli olduğuna dikkat çekti.


Üniversitedeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamı ile akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurgulayan Rektör Alkan, ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasına emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 


Son Güncelleme: 16.11.2015 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.