Rektör’den kamu ve işadamlarına çağrı

Hitit Üniversitesi’nin tezsiz yüksek lisans programlarına yoğun ilgi gösterildi.

18 Ocak 2017 Çarşamba 14:44
Rektör’den kamu ve işadamlarına çağrı

Hitit Üniversitesi’nin tezsiz yüksek lisans programlarına yoğun ilgi gösterildi.


2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki Siyaset ve Sosyal Bilimler Tezsiz Yüksek Lisans (ikinci öğretim) programının 85 kişilik kontenjanına 235, Sağlık Bilimleri Enstitümüz bünyesindeki Beden Eğitimi ve Spor Tezsiz Yüksek Lisans (ikinci öğretim) programının 25 kontenjanına ise 42 başvuru yapıldı.


HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan,tezsiz yüksek lisansta amaçlarının akademik çalışma düşüncesinde olan işadamları ve kamu sektörünün bilgi birikimlerini artırması ve paylaşması olduğunu söyledi. Alkan, “Kamu sektörü ve işadamları özellikle akademik çalışma yapmak isterlerlerse tezsiz yüksek lisansa başvurabilir. Bilgi birikimlerini artırıp paylaşmalarını hedefliyoruz.” Dedi.


Son Güncelleme: 18.01.2017 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165