Rektör’e hayırlı olsun ziyareti

Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem...

26 Mayıs 2015 Salı 16:46
 Rektör’e hayırlı olsun ziyareti


Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem,  Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve AK Parti İl Başkanı  Rumi Bekiroğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek, yeniden rektör olarak atanmasından dolayı kutladı.


Üniversiteyi çok önemsediklerini, gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirten heyet, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı  başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler.


“Rektörümüzden çok memnunuz, çok başarılı çalışmalar yapıyor” diyen Ak Parti  İl Başkanı  Rumi Bekiroğlu, teşkilat olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın üniversitenin kapılarını halka açarak  her anlamda şehirle bütünleştirdiğini ve aynı zamanda uluslararası arenada ismini duyurduğunu  belirten Bekiroğlu, bulunduğu coğrafyaya büyük bir katma değer sağlayan üniversitenin her anlamda yanında olduklarını söyledi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan da, kısa zamanda üniversite olarak çok yol kat ettiklerini ve bu başarıda tüm paydaşların, tüm gönüldaşların büyük bir paya sahip olduklarına dikkat çekerek, üniversitenin gelişim sürecine katkı sağlayan herkese ve nazik ziyaretlerinden dolayı  heyete teşekkür etti.




Son Güncelleme: 26.05.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165