Rıhtımda teknik inceleme

DSİ 54.Şube Müdürü İlker Arslan, teknik heyetle İskilip’e giderek...

27 Ağustos 2015 Perşembe 16:13
 Rıhtımda teknik inceleme


DSİ 54.Şube Müdürü İlker Arslan, teknik heyetle İskilip’e giderek Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret etti. Yapılan görüş alışverişinden sonra İl Müdürü İlker Arslan ve beraberindeki teknik ekip, Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye İmar İşleri Müdürü Cemal Çelikkaya ile birlikte sahada incelemelerde bulundular.


Çalışmanın başladığı günden bu güne sürekli güçlenen makine ve personelle devam eden çalışma alanında incelemelerde bulunan heyet, teknik detaylar konusunda bilgi alış verişinde bulundu.


DSİ Şube Müdürü İlker Arslan, makine ve personel sayısının artırılacağını, arazi ölçüm çalışmalarının da Belediye ekipleri ile birlikte yapılacağını söyledi.


Belediye Başkanı Recep Çatma ise, devam etmekte olan taşkın koruma çalışmasının İskilip için son derece önemli bir uygulama olduğunu, devam eden çalışmanın hızlanmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Başkan Çatma, çalışmanın tamamlanmasının ardından çayın iki tarafına yapılan yolun asfaltlanacağını, buradaki arazi sahiplerinin karşıdan karşıya geçmelerinde mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemlerin alınacağını kaydetti.d


Rıhtım çalışması kapsamında İskilip Çayı derinleştirilerek 13 metre genişletiliyor. Çay yatağındaki çalışmanın ardından sağlı, sollu 10 kilometre taş duvar örme çalışmaları başlayacak. Çayın her iki tarafında 10’ar metre genişliğinde 11 kilometre uzunluğunda yolun yapımı da eş zamanlı olarak devam ediyor.


Son Güncelleme: 27.08.2015 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.