ROTA AVM yeni adresinde

İşletmeciliğini İsmail ve Osman Yılmaz'ın yaptığı ROTA AVM Cumartesi günü düzenlenen görkemli açılış töreni ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

24 Nisan 2017 Pazartesi 08:35
ROTA AVM yeni adresinde

İşletmeciliğini İsmail ve Osman Yılmaz'ın yaptığı ROTA AVM Cumartesi günü düzenlenen görkemli açılış töreni ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.


İki yıldır Eşref Hoca Caddesi Binevler Kavşağı'nda faaliyet gösteren ROTA AVM müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Yeniyol Mahallesi Gazi 8. Sokak numara 13'e (LC Waikiki arka tarafı) taşındı.


Açılışa özel indirim ve kampanyaların başladığını belirten Mağaza Müdürü Yaşar Özkara, Türkiye sektöründe en prestijli markası olan Karaca Home ve Karaca Züccaciyenin Karadeniz Bölgesi'nde geniş ürün yelpazesiyle en büyük mağazasını faaliyete geçirmekten onur duyduklarını söyledi.


Karaca Home ve Karaca Züccaciye dışında bünyelerinde Tefal, Rowenta, Phılıps, Arzum, Goldmaster, Electrolüx, Fıssler, Lemons, Neva, Nehir, Taç porselen, Berf, Canba, Abka, Yelkin, Porio, Başaran'shome, Zücev, Canba, Cemile, Beyler, Sarar, Cotton Box, Evlen Çeyiz, Royal Home, Secret House gibi markalar ile Çorum halkına daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden Özkara, açılışa özel indirim ve kampanyalardan yaralanmak isteyen tüm Çorum halkını ROTA AVM'ye davet etti.


www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 24.04.2017 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.