‘Ruhlar Gelirse’ 27-28 Ocak’ta Çorum’da

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Ruhlar Gelirse’ isimli tiyatro oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşacak.

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:37
‘Ruhlar Gelirse’ 27-28 Ocak’ta Çorum’da

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Ruhlar Gelirse’ isimli tiyatro oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşacak.

Noel Coward’ın yazdığı Bora Severcan’ın yönettiği oyun 27-28 Ocak tarihlerinde Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.

27 Ocak 2017 Cuma günü saat 20.00’de, 28 Ocak Cumartesi günü saat 14.00 ve 20.00’de sahnelenecek tiyatro oyununun biletleri tam bilet 5.00 TL, öğrenci 3.00 TL olarak Çorum Devlet Tiyatrosu Gişesinden satışa sunuldu.


2 perde 1 saat 40 dakika süren oyunda, “Yıl 1945. İngiltere’nin en önemli polisye roman yazarı Charles Condimine, yeni kitabı; dolandırıcı bir medyum’un hikâyesini anlattığı “Görünmeyen” için hazırlıklara başlamıştır. Charles’ın ailesi ingiliz asillerindendir bu sebeple Londra’nın dışında büyük bir malikâne de karısı Ruth ile birlikte yaşamaktadır. Charles yeni kitabı için saha araştırması yapmaya karar verir ve bölgedeki en meşhur medyum Madam Arcati’yi bir ruh çağırma seansına evine davet eder. Ne yazık ki seans sırasında hiç beklenmeyen bir şey olur ve Charles’ın genç yaşta ölen eski karısı Elvira’nın ruhu gelir ve Charles’ın evinde mahsur kalır. Bundan sonra son derece fantastik, korkunç ve çok komik olaylar birbirini takip eder” anlatılıyor. 


Son Güncelleme: 23.01.2017 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.