Rusya’da nasıl iş yapılır?

Türk Rus İşadamları Birliği (TRİB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi ve...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 18:38
 Rusya’da nasıl iş yapılır?


Türk Rus İşadamları Birliği (TRİB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi ve Haberexen Yayın Grubu tarafından “Rusya’da Nasıl İş Yapılır” forumuna Çorum’dan katılım oldu. 

Anemon Otel’de düzenlenen foruma Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, emekli Rusya Büyükelçisi Vladimir Solotsonskiy, Rus Türk İşadamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan, MÜSİAD Çorum Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Osman Tokatlı, firma sahipleri ve iş adamları katıldı.

Rus Türk ticaretindeki hedeflerinin 100 milyar dolar olduğunun altını çizen Rus Türk İşadamları Birliği (RTİB) Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan, şunları kaydetti: “100 milyar dolarlık hedef şuanda son 14 yıl içersinde 5 milyardan 35 milyar dolara çıktı. Ama son 3 yıldır bir durağanlık yaşanıyor. Türkiye artık stratejisini belirlemek zorunda, Türkiye yol haritası çizmek zorunda. Türkiye otomotiv ve otomotiv yan sanayisinde dünyada ve Avrupa’da çok ciddi anlamda söz sahibidir. Hatta Avrupa pazarının yüzde 16’sı bizdedir. Ama Rusya pazarında binde 5’iz. Biz aslında olmayanı keşfetmeliyiz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 25.08.2014 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.