Rüzgar Çetin'e bir dava daha

Ünlü Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, Çorumlu polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün hayatını kaybetmesine, Emre Tetik’in de ağır yaralanmasına yol açtı. Kaza sonrası bir süre tutuklu kalan Çetin, yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

09 Mayıs 2017 Salı 16:04
 Rüzgar Çetin'e bir dava daha


Ünlü Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin,
Çorumlu polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün hayatını kaybetmesine, Emre Tetik’in de ağır yaralanmasına yol açtı. Kaza sonrası bir süre tutuklu kalan Çetin, yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı.


Hürriyet’in haberine göre,  Kaza 29 Ocak 2016 gecesi yaşandı. Kaza sonrası 0.90 promil alkollü olduğu belirlenen Çetin, polis arabasındaki memurlardan birinin ölümü diğerinin engelli kalması ile sonuçlanan kazada şimdi de sigorta şirketi ile karşı karşıya.

Şirket, polislerin ailelerine ödediği 517 bin TL’lik tazminatı ödemesi için Çetin’e karşı icra takibi başlattı. Çetin, “Kimseye borcum yok” diyerek icra takibini durdurdu; ancak bir kısmını ödedi. Şirket, Çetin’in, kalan 282 bin TL’yi de ödemesi için dün dava açtı.


Son Güncelleme: 09.05.2017 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165