Saadet Partisi'nden iftara davet

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatının düzenlediği geleneksel halk iftar yemeği yarın Hıdırlık Parkında tüm teşkilat mensupları, yöneticileri ve halkla bir araya gelecek.

24 Haziran 2016 Cuma 09:51
Saadet Partisi'nden iftara davet

Saadet Partisi Çorum  İl Teşkilatının düzenlediği geleneksel halk iftar yemeği yarın Hıdırlık Parkında tüm teşkilat mensupları, yöneticileri ve halkla bir araya gelecek.

Saadet Partisi Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Gökgöz konu ile ilgili yaptığı açıklamada;  "Evveli rahmet , ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan  bu mübarek ayın artık son günlerine girmenin burukluğu içerisindeyiz. Bizlere çok bereketli ve feyzi bol olan bu mubarek aya kavuşturan yüce rabbimize hamd ediyor şükürler ediyoruz, Yüce Rabbimizin sevgililer sevgilisi Hz. Muhammed sav. efendimize binlerce kez selam olsun.

Çorum Saadet Partisi İl Teşkilatı olarak bu mübarek Ramazan ayının son günlerinde değerli hemşerilerimizle birlikte iftar etmenin mutluluğunu bereketini yaşamak için 25 Haziran Cumartesi günü Hıdırlık Parkında Sahabelerimizin dizinin dibinde tüm kardeşlerimizi Halk İftarına davet ediyoruz. "


Son Güncelleme: 24.06.2016 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.