Sadeçolak'ın konserine yoğun ilgi

Türk Halk Müziği konusundaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Arif Sadeçolak, Hacı Bektaş Veli Vakfı bahçesinde düzenlediği türkü konseriyle, türkü severleri bir araya getirdi.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 16:28
Sadeçolak'ın konserine yoğun ilgi

Türk Halk Müziği konusundaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Arif Sadeçolak, Hacı Bektaş Veli Vakfı bahçesinde düzenlediği türkü konseriyle, türkü severleri bir araya getirdi.

Açık havada yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konseri, yıllardır birlikte çalıştığı türkü dostlarıyla kurduğu koroyla birlikte sahneleyen Arif Sadeçolak, şef olarak yönettiği koroya bağlamasıyla da eşlik etti.

Kültürümüzün temel taşlarından birisi olan türkülerin geçmişten geleceğe taşınmasında ve yaşatılmasında büyük bir emek sahibi olan Arif Sadeçolak, Hacı Bektaş Veli Vakfı bahçesini tamamen doldurarak kendilerini yalnız bırakamayan türkü dostlarına teşekkür etti.

Önceki akşam saat 20,030'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan türkü gecesinde, koro birbirinden güzel türküler seslendirirken, sahne alan koristlerin performansı da izleyiciler tarafından takdir gördü.


Son Güncelleme: 25.05.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İki yüzlü suskunlar.... 2016-05-26 13:53:48

daha önce sıra gecesi programı yapıldı diye acımasızca ağızlarından ateş püskürenler neredesiniz. sesiniz soluğunuz çıkmıyor. bir gün önce van da şehit olan i̇lçe jandarma komutanı binbaşı kıvanç cesur, astsubay i̇brahim tıraş, jandarma uzman çavuşlar murat sarıgül, emre türkmen ve ferdullah kaygusuz ile daha dün midyat ta şehit olan 2 korucu ve 1 mehmetçik içinizi acıtmadı mı ? yoksa artık şehit gelmesini kanıksadınız mı? veya önceki eleştirilerinizde art niyet mi besliyordunuz ? adamına göre mi tepki veriyorsunuz? sizi duyamadık sesiniz kesilmiş ...... allah sizi bildiği gibi yapsın....iki yüzlü suskunlar....

banner165