'“Sağlam Çınarlar Projesi' imzalandı

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Belediyesi arasında “Sağlam Çınarlar Projesi” İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından imzalandı.

08 Aralık 2015 Salı 17:36
'“Sağlam Çınarlar Projesi' imzalandı

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çorum Belediyesi arasında
 “Sağlam Çınarlar Projesi” İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Çorum Belediye Başkan Yardımcısı  Zeki Gül tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Köklerimle Atiye Bakıyorum” sloganıyla hayata geçirilen ‘Sağlam Çınarlar Projesi’ ile öğrencilerimiz,  okul ve çevresindeki sosyal yaşamın ahlaki ve etik değerlere uygun olarak şekillenmesini istiyoruz. Bu sayede kültürel kodların güçlendirilerek, toplumsal sorumluluklarının farkında olan bir gençlik yetiştirilmesini amaçlıyoruz.  Milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı sağlamak için hem modern dünyaya yön verebilen hem de kendi kültürel değerlerimizi koruyan gençler yetiştirmeliyiz” dedi. 


Çorum
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ise; Öğrencilerimize temel insanî değer ve erdemlerin kazandırılması ve davranışa dönüştürülmesine değinerek, bireyin belirli değerlerin farkına varması, benimsemesi ve kişiliğe dönüştürerek davranış halinde sergilemesi başlı başına bir eğitim ve eğitici sorumluluğudur” dedi.


Proje kapsamında ilkokul öğrencileri tarafından okullarda proje kulüpleri oluşturulacak ve her ay bir ‘değer’ okullar ve öğrenciler tarafından işleneceği ve  ayın değeri ile ilgili seçilen seminer konferans vb. çalışmalar Çorum Belediyesi tarafından destekleneceği belirtildi.

 

Son Güncelleme: 08.12.2015 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165