Sağlık Sen istişare yaptı

Sağlık-Sen Çorum ve Amasya şubeleri tarafından Hamamözü Termal Tesisleri’nde yapılan bölge toplantısına...

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:52
 Sağlık Sen istişare yaptı


Sağlık-Sen Çorum ve Amasya şubeleri tarafından Hamamözü Termal Tesisleri’nde yapılan bölge toplantısına Çorum, Samsun, Sivas, Tokat, Amasya ve Çankırı illeri katıldı. Bölge toplantısına Samsun, Tokat, Sivas ve Çankırı şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile katılırken toplantıya, ev sahipliği yapan Çorum ve Amasya illerinden ise şube başkanları ve yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri ve il ve ilçe işyeri temsilcilerinden de katılım oldu.


İllerden gelen şube başkanlarının konuşmalarıyla başlayan toplantıda Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Genel Merkez yöneticilerine ve diğer illerden gelen katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasını, sahada dile getirilen sorun ve taleplerini içeren konulara değinerek tamamladı. Samsun, Tokat, Sivas, Çankırı ve Amasya Şube başkanları da illerinde yaptıkları çalışmalar ve talepleri hakkında açıklamalarda bulundular.


Toplantıya ilişkin bilgiler veren Sağlık-Sen Çorum Şubesi Basın ve İletişim Başkan Yardımcısı Hacı Nuri Lafcı, “Genel Başkanımız Metin Memiş, konuşmalarında ana gündem maddelerimiz olan ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, kreş, lisans tamamlama, 4/C’lilerin kadroya geçirilmesi, ek ödeme adaletsizliğinin giderilmesi, şiddetin sona erdirilmesi için yapılması gereken çalışmalar ve aile hekimlerine nöbet uygulamasının kabul edilemezliğine ilişkin konulara ilişkin açıklamalarda bulundular. Ayrıca Sağlık-Sen Çorum ve Amasya şubelerine ev sahipliklerinden ve güzel organizasyonlarından dolayı teşekkür ve takdirlerini ilettiler. Genel başkan Metin Memiş’in konuşmalarıyla ilk bölüm sona erdi.


İkinci oturumda ise genel merkez yöneticileri bölge toplantısına katılan illeri temsilen gelen yöneticilerle ayrı ayrı görüşerek illerin sorun ve taleplerine ilişkin birebir görüşmeler yaptılar. Görüşmeler akşam 17.00’ye kadar sürdü. Çorum yönetimi tarafından sorun ve taleplere ilişkin hazırlanan dosya genel merkez yöneticilerine sunuldu. Katılımcı il şube yönetimleri ve katılımcıları tarafından sorun ve sıkıntıların dile getirildiği ikinci oturum sonunda genel merkez yöneticileri iletilen sorun ve taleplerin bizzat takipçisi olacaklarını ifade etmişlerdir. Yapılan bölge toplantısı katılımcıların memnuniyetiyle sona ermiştir.” dedi. 



Son Güncelleme: 15.12.2014 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165