Sağlıkta gelişmeler umut veriyor

Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

25 Kasım 2014 Salı 13:24
 Sağlıkta gelişmeler umut veriyor


Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.


“Halk Sağlığı olarak temel görevimiz halkın sağlığını korumak ve geliştirmek, sağlık için risk oluşturan faktörlerle mücadele etmektir” diyen  Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Türkiye için geleceğin en büyük sağlık probleminin kronik hastalıklar olduğuna dikkat çekerek, obezitenin önlenmesi ve kanser hastalıklarının önüne geçilebilmesi için sağlıklı yaşam konusunda çalışmalar yapıldığını açıkladı. Barış,“Çorum’da üniversitenin varlığı bu konuda bizim için büyük bir fırsat oluşturuyor. Bu konuda Rektörümüze sağlık alanında göstermiş oldukları duyarlılık ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak kısa sayılacak bir sürede büyük gelişmeler kaydedildiğine dikkat çeken Rektör Alkan, Tıp Fakültesi’nin her geçen gün güçlendiğini, nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve bu büyümenin devam edeceğini söyledi. Tıp Fakültesi ile beraber sağlık sektöründe gelişmelerin daha büyük katkılar sağlayacağını anlatan Rektör, ortak işler yapmaktan memnuniyet duyacağını sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 25.11.2014 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.