Şahin, genel başkanları kutladı

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, TESK Genel Başkanlığına seçilen...

14 Kasım 2014 Cuma 14:37
 Şahin, genel başkanları kutladı


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, TESK Genel Başkanlığına seçilen Bendevi Palandöken ile TESK Başkanvekilliği görevine getirilen TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a kutlama ziyaretinde bulundu.


Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e kutlama ziyaretinde bulundu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı ve aynı zamanda TESK Başkanvekili Fevzi Apaydın ile birlikte TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, her iki genel başkana görevlerinde başarılar diledi.


Şahin, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’e tazelediği güvenden dolayı, TŞOF Genel Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’a seçildiği TESK Başkanvekilliği görevinden dolayı kutlama ziyaretinde bulundum. Ziyarette oda üyelerimizin sorunlarını dile getirdim, çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Son derece samimi geçen ziyaretten büyük memnuniyet duyuldu. Ziyaretimizin Çorum ve üyelerimiz için faydalı olacağını düşünüyorum” dedi. 




Son Güncelleme: 14.11.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.