Şahiner İtfaiye Haftası’nı kutladı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan...

25 Eylül 2014 Perşembe 18:12
 Şahiner İtfaiye Haftası’nı kutladı


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftasını kutladı. 

Şahiner mesajında 24 saat canla başla faaliyet gösteren Sungurlu itfaiye teşkilatına olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şahiner, İtfaiyeciliğin birçok riski taşıyan zor bir meslek olduğunu ifade ederek, “Her yangın türü farklı bir risk içerir. Bazı yangınlarda itfaiyeciler çöken bir çatının altında kalabilir, bazılarında yoğun dumandan zehirlenebilir. İtfaiyecilik mesleğinde olay yerine en kısa zamanda ulaşmak büyük önem taşır ve bu nedenle itfaiyeciler olay yerine en kısa zamanda varma gerginliği ve stresini de yaşarlar. Bu yüzden itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm bu risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan İtfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor” şeklinde konuştu. 

Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece gündüz, bayram demeden, fedakar bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatına göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerini sunan Başkan Şahiner, "Bu vesile ile yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet dilerken, yalnızca ilçemizde değil ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin de İtfaiyecilik Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 25.09.2014 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.