Şakanın sonu ölümle bitti

Çorum'un Bayat İlçesi'nde F.Y., (13) arkadaşı Mustafa Demirkol (14) şakalaşırken birbirlerinin boğazını sıktı.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:22
Şakanın sonu ölümle bitti
 Çorum'un Bayat İlçesi'nde F.Y., (13) arkadaşı  Mustafa Demirkol (14) şakalaşırken birbirlerinin boğazını sıktı. Bir anda yere yığılan Demirkol hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çorum'un Bayat İlçesi'nde önceki akşam meydana gelen olayda, F.Y. ile Mustafa Demirkol, şakalaşırken birbirlerinin boğazlarını sıktı. Bu sırada Mustafa Demirkol bir anda yere yığıldı. Arkadaşının şaka yaptığını düşündüğü genç, yerden kalkmayınca idareye haber verilip ambulans çağrıldı. Kursa gelen 112 ekiplerinin müdahalesi ile Demirkol Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Mustafa Demirkol, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan F.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 23.07.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.