Salı Pazarı da mı kalkıyor?

Yıllardır Çorum halkına hizmet veren Çarşamba Pazarı’nın taşınmasının ardından Salı Pazarı’nın da yerinin değişmesi söz konusu.

22 Nisan 2017 Cumartesi 10:46
Salı Pazarı da mı kalkıyor?


EBRU ÇALIK

Yıllardır Çorum halkına hizmet veren Çarşamba Pazarı’nın taşınmasının ardından Salı Pazarı’nın da yerinin değişmesi söz konusu.



Kale Mahallesi’nde bulunan Salı Pazarı’nın nereye taşınabileceği henüz bilinmiyor.



Salı Pazarı alanında bir anda başlayan bina inşaatı vatandaşları şaşkına çevirdi. Salı günü kurulan pazarın toplanmasının ardından pazarın içerisine yapılan inşaatı görenler kendilerine en yakın semt pazarının kaldırılmasından endişe duyduklarını bildirdi.



Civarda Pazar kurulacak başka bir alanının olmadığını bildiren vatandaşlar buradaki pazarın kaldırılması durumunda diğer pazarlara gidip gelmekte büyük zorluk yaşayacaklarını vurguladı.




Semt sakinleri, “İnşaatı ilk gördüğümüzde Pazar alanının kapalı Pazar yapılabileceği aklımıza geldi. Tek bir alanda başlayan inşaatın bina olduğunu öğrendiğimizde şaşırdık. Yıllardır evimize yakın olan bu pazardan alış-verişimizi yapıyoruz. Diğer semt pazarları mahallemize çok uzak kalıyor. Salı pazarının taşınmasını istemiyoruz.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 22.04.2017 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165