Şampiyon Samsun Metro Veteranlar

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde 2016-2017 sezonunu Samsun Metro Veteranlar takımı Şampiyon tamamladı.

20 Mart 2017 Pazartesi 10:27
Şampiyon Samsun Metro Veteranlar

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde 
2016-2017 sezonunu Samsun Metro Veteranlar takımı Şampiyon tamamladı.

Cumartesi günü oynanan maçlar sonunda kendi evinde Zonguldak Veteranlar takımını 5-1 yenen Samsun Metro Veteranlar en yakın takipçisi Karabük Veteranların deplasmanda berabere kalmasıyla sezonun bitmesine bir hafta kala puan farkını 4'e çıkardı ve Şampiyonluğunu ilan etti.

Cumartesi günü oynanan maçlar sonunda; Samsun Metro Veteranlar kendi evinde Zonguldak Veteran takımını 5-1, Çorum Hitit Masterler yine kendi evinde Akçakoca Gökspor'u 3-1 yenerken Bartın Kozcağız Belediyespor kendi evinde Yaşa ve Yaşat Karabük Veteran takımı ile 4-4 berabere kaldılar.


ŞAMPİYON SAMSUN METRO VETERANLAR

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde oynadığı maçlar sonunda sezonun bitmesine bir hafta kala topladığı 22 puanla şampiyonluğunu ilan eden Samsun Metro Veteranlar cumartesi günü ZonguldakVeteranlar takımı ile karşı karşıya geldi. Alacağı 3 puanın önemini bilen Samsun Metro Veteranlar maça çok hızlı başladı ve ilk 10 dakikada Ali Çelik ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarı bitmeden takımın diğer golcüsü Korhan'la bir gol daha bularak soyunma odasına 3-0 önde gitti. İkinci yarıda Samsun Metro Veteranlar takımının kaptanı Hamza Aygün 2 gol daha atarak 5 gollü üstünlüğü sağladı. Zonguldak Veteranlar takımının bu maçta tek golünü Akın Gülal attı.


SAMSUN METRO VETERANLAR PLAKET VERDİ

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde oynanan Samsun Metro Veteranlar & Zonguldak Veteranlar maç öncesi Plaket verildi. 
Samsun Metro Veteranlar takım kaptanı Hamza Aygün ve Tüfad Başkanı Hakkı Bayrak tarafından maç öncesinde Zonguldak Veteranlar takım kaptanı Turgay Gürel'e Plaket verildi.

ÇORUM HİTİT MASTERLER UMUDUNU SON MAÇA TAŞIDI

Cumartesi günü 1 Nolu Sentetik sahada oynanan Çorum Hitit Masterler - Akçakoca Gökspor Veteranlar maçını her iki yarıda attığı gollerle 3-1 Hitit Masterler takımı kazandı. Çorum Hitit Masterler, Türkiye Şampiyonasında yer almak için kazanmak zorunda olduğu maçta ilk yarıda Ender ve Mustafa Aksoy'un golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarında Akçakoca'nın kazandığı penaltıyı Şevki gole çevirince soyunma odasına Hitit Masterler 2-1 önde gitti. İkinci yarıda bol pozisyon ama tek gol vardı. Maçın bitmesine 5 dakika kala Mustafa Aksoy kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi 3-1.

ERKAN DURUAKAN'A FAİR-PLAY ÖDÜLÜ

Çorum Hitit Masterler & Akçakoca Gökspor Veteranlar maçından önce TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan tarafından federasyon tarafından gönderilen Fair-Play ödülü verildi. Bu plaket, ligin 7. haftasında oynanan Çorum Hitit Masterler - Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar maçında ki örnek davranıştan dolayı verildi. Erkan Duruakan, rakip oyuncunun sakatlanmasından dolayı 10 kişi kalan ve değiştirecek başka oyuncusu da olmayan Karabük takımının sahada eksik kalmasını istememiş ve kendi isteğiyle oyundan çıkarak mücadelenin eşit sayıda oynanmasını sağlamıştı. Karabük maçında göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı Çorum Hitit Masterler oyuncusu Erkan Duruakan TMVFL Federasyonu tarafından Fair-Play ödülü almaya uygun görüldü.


DÖRT DÖRTLÜK MAÇ


Cumartesi günü Kozcağız stadında oynanan Bartın Kozcağız Belediyespor - Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar maçında kazanan olmadı 4-4. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta ilk yarıyı 3-2 ev sahibi Kozcağız Belediyespor önde tamamladı. İkinci yarıda da goller ve çekişme devam etti. Kozcağız Belediyespor adına golleri Ümit (2), Kenan ve Murat, Karabük Veteranlar adına golleri ise Şenol (3) ve Kazım attı. Seyircilerin birbirinden güzel 8 gol izlediği maçta kazanan olmadı ve maç 4-4 berabere bitti. Aldığı bu beraberlikle ilk iki sırada yer alma umudunu Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar son hafta maçına taşımış oldu.


TMVFL Batı Karadeniz Liginde 
2016-2017 Veteranlar Ligi 1-2 Nisan tarihlerinde oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Son Güncelleme: 20.03.2017 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.