Sanayi siteleri şehir dışına

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şehir merkezinde kalan sanayi sitelerinin taşınacağını açıkladı.

17 Şubat 2017 Cuma 13:11
Sanayi siteleri şehir dışına

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı 
Faruk Özlü, şehir merkezinde kalan sanayi sitelerinin taşınacağını açıkladı.

TÜBİTAK Reformu, Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu'nun yerine kurulacak Bilim Teknoloji ve Sanayi İcra Kurulu, KOBİ kredileri, bilişim ve Ar-Ge konusunda atılan adımları ve başlatılan projeleri anlattı.

Bakan Özlü, "Önümüzdeki 1 ay içinde piyasaya 10.3 milyar liralık sıcak para girecek." dedi.


Üretim reformunun önümüzdeki hafta 
EKK'ya sunulacağını kaydeden Özlü, "Ardından Bakanlar Kurulu'na gelecek. Şehrin içinde kalmış sanayi sitelerini şehrin dışında tertemiz, içinde camisi, çarşısı olan modern sanayi çarşılarına dönüştürmek istiyoruz. Yaklaşık 17 milyar liralık kaynak gerekiyor" dedi. (Yaygın Basın)


Son Güncelleme: 17.02.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2017-02-18 00:09:42

Çok iyi olur şehir merkezlerinde sanayi olmaz zaten trafik sıkıntısı var birde sanayinin yogunluguyla içinden çıkılmaz bir hal alıyor hemde görüntü kirliligi yapıyor sanayi alanın yol kenarında olması gerekli