Satranç Turnuvası Çorum’da yapılacak

Çorum Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü ile 2. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 2-7 Mayıs tarihinde Çorum’da yapılacak.

04 Nisan 2017 Salı 15:58
 Satranç Turnuvası Çorum’da yapılacak


Çorum Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü ile 2. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 2-7 Mayıs tarihinde Çorum’da yapılacak.


İş birliği protokolüne Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen katıldı.


Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay imza töreninde yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi’nin kendilerine her zaman destek olduğunu söyledi. Geçen yıl yaptıkları uluslararası satranç turnuvasının bu yıl ikincisini yapacaklarını belirten Gülkız Tülay, “Çorum’a birkaç yıldır Satranç Federasyonu’nun önemli organizasyonlarını vermeye çalışıyoruz. Amatör branşlarda yerel yönetimlerin desteği bizim için çok önemli. Çorum Belediyesi’nin bizlere verdiği her türlü destek için teşekkür ediyoruz” dedi.  


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin Türkiye Satranç Federasyonu ile adeta kardeş iki kurum olduğunu söyledi. Satranç Federasyonu’nun Çorum’da güzel organizasyonlar yaptığına vurgu yapan Zeki Gül, “Tüm organizasyonlarda olduğu gibi geçtiğim yıl düzenlenen uluslararası satranç turnuvasını da büyük bir başarıyla tamamladık. Bu başarılarımızdan dolayı Satranç Federasyonumuz 2. Uluslararası Satranç Turnuvası’nı da 2-7 Mayıs 2017 tarihinde Çorum’da yapma kararı aldı. Diğer federasyonlarımızla birlikte de önümüzdeki günlerde bu tür organizasyonları Çorum’da gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Zeki Gül ve  Gülkız Tulay protokolü imzaladı.


 

Son Güncelleme: 04.04.2017 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165