Savaş Hoştaş ilk 20’de

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Yeni Türkiye Yeni Gençlik’ temalı blog...

19 Kasım 2014 Çarşamba 10:12
 Savaş Hoştaş ilk 20’de


AK Parti İzmir Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Yeni Türkiye Yeni Gençlik’ temalı blog yarışmasında ön final sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre ilk 20 içinde ‘Yeni Türkiye'de Gençliğin Gelecek Tasavvuru’ başlıklı yazısı ile Anadolu Öğrenci Birliği Çorum İl Başkanı Savaş Hoştaş da yer aldı.


Yarışmaya Çorum'u temsilen katılan Hoştaş, “Niyetimiz ülkemiz gençliğinin sorunlarını analiz edip, batının uyuşturulmuş isimlerinden kurtulmuş bir gençliğin nasıl olması gerektiğini naçizane fikirlerimizle beyan etmektir. Gençlik alanında yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde elde ettiğimiz veriler bizleri üzmektedir. Atalet sorunu olan, geleceğe dair sözü olmayan bir gençlikle karşı karşıyayız ve bu ülkemiz başta olmak üzere ümmet için büyük bir tehlikedir. Çünkü yarını inşa edecek olanlar bugünün gençleridir. Yazımızı da bu düşüncelerle Çorum'u temsilen gönderdik ve değerlendirme kurulunca derece aldı. İnşallah tüm gençliğimiz için faydalı olan bir yazı olmuştur." diye konuştu.




Son Güncelleme: 19.11.2014 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165