Şaziye Şenay, kadın kolları ilçe başkanı oldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından Şaziye Şenay İskilip Kadın Kolları İlçe Başkanlığına atandı.

24 Ocak 2017 Salı 09:29
Şaziye Şenay, kadın kolları ilçe başkanı oldu

AK Parti
 Genel Merkezi tarafından Şaziye Şenay İskilip Kadın Kolları İlçe Başkanlığına atandı.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’dan atama yazısını alan Şaziye Şenay yeni görevine resmen başladı. 
Bir süreden beri boşta bulunan AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atama yapıldı.

Yapılan istişare ve görüşmelerin ardından AK Parti iskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Şaziye Şenay, Semra Sarı, Gönül Yaraş olmak üzere 3 aday belirlendi. Belirlenen 3 aday, AK Parti Genel Merkezine mülakat için çağrıldı.


Yapılan mülakat sonucunda AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için belirlenen isim Şaziye Şenay oldu. 
Şaziye Şenay, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in de katıldığı törenle Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’dan atama yazısını alarak görevine resmen başladı. İlçe kadın kolları yönetim kurulunun ise önümüzdeki günlerde belirlenerek görevine başlayacağı bildirildi.

Yeni İskilip Kadın Kolları Başkanlığına atanan Şaziye Şenay yaptığı açıklamada ‘’Kuruluşundan itibariyle üyesi olduğum partimde kadın Kolları Başkanlığı gibi şerefli bir göreve layık gören Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam Milletvekillerimiz Salim Uslu Ahmet Sami Ceylan Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt hanımefendiye İl Başkanımız Av.Mehmet Karadağ Bey'e İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir Hanım ilçe başkanımız Mustafa LEK Bey'e şükranlarımı sunarım. Ak davamıza hizmette birlik beraberlik içerisinde çalışmaların en güzelini sergileyerek İskilip'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz’’dedi.



Son Güncelleme: 24.01.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165