Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

İskilip Kaymakamlığı düzenlediği iftar programı ile şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

11 Haziran 2017 Pazar 23:00
Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

İskilip Kaymakamlığı düzenlediği iftar programı ile şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.


İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş´in düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelinerek Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşandı.


İftar programının konukları, şehit aileleri ve gaziler oldu.  İftar programına, İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Garnizon Komutanı Çetin Öcal, İskilip Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun katıldı.


Kaymakam Güneş, şehitlerin ve gazilerin önemini vurguladığı konuşmasında; vatan için, bayrak için, ezan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ile devlet olarak yanlarında yer almak istedikleri için bu iftar programın düzenlendiğini belirtti. Katılımlarından dolayı şehit ailelerine, gazilere, protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür etti.


Yemek sonunda davetlilere çeşitli hediyeler verilirken Kaymakam Bahadır Güneş ve eşi Oya Güneş misafirlere ayrı ayrı uğurlayarak   gerek makamında, gerekse evlerine ziyarete gelerek, kendileri ile tekrar görüşme fırsatı bulacaklarını belirtti.

 

Son Güncelleme: 11.06.2017 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.