Şehit ailesi ile bayramlaştılar

Protokol üyeleri Hürriyet Meydanı Merkez PTT binası önünde halk ile bayramlaştıktan...

29 Temmuz 2014 Salı 14:53
 Şehit ailesi ile bayramlaştılar


Protokol üyeleri Hürriyet Meydanı Merkez PTT binası önünde halk ile bayramlaştıktan sonra Erzurum’da şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Hakan Koç' un ailesini ziyaret etti.

Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Çelik ve eşi Leyla Çelik, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ve eşi Nadide Tarancı, Erzurum'da Çat İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapmaktayken  Çat Kılıçdere mezrası Yayla Tepe Mevkiinde teröristlerle girilen çatışmada  şehit düşen, Jandarma Komando Onbaşı Hakan Koç' un Annesi Ferdene Koç ve Babası Ahmet Koç'u Ulukavak Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Başköy, Koç ailesinin Ramazan bayramını kutladı.



Son Güncelleme: 29.07.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.