Şehit ailesinden Şahiner’e teşekkür

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner talimatı doğrultusunda 1999 yılında Siirt'te şehit düşen Şehit Er Lokman Tıknazoğlu'nun mezarını yaptırmıştı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:52
Şehit ailesinden Şahiner’e teşekkür

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner talimatı doğrultusunda 1999 yılında Siirt'te şehit düşen Şehit Er Lokman Tıknazoğlu'nun mezarını yaptırmıştı. 

Görev yaptığı Siirt'te 1999 yılında şehit düşen Piyade Er Lokman Tıknazoğlu'nun Sarıkaya Köyü'nde bulunan mezarını şehidin abisi İbrahim Tıknazoğlu'nun talebi üzerine Sungurlu Belediye Başkanı tarafından yaptırılmıştı.

Şehidin babası Muzaffer, annesi Gülizar Ve kardeşi İbrahim Tıknazoğlu Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Evladının mezarının deforme olduğunu ve bunun hoş bir durum olmadığını söyleyen Tıknazoğlu," Değerli Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e konuyu ilettiğimde sağ olsun kısa bir süre içerisinde konuya çözüm buldu. Kendisine ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

Ülkemizin bekası için gözlerini kırpmadan kendi canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyen Başkan Şahiner ise; '' Belediye olarak yapmış olduğumuz parklarda ve tesislerde Şehitlerimizin isimlerini yaşatıyoruz. Onlar bizlerin rahat bir hayat sürmesi için canlarını hiçe saymış yiğit evlatlarımızdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır bu hususta Lokman kardeşim ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.'' dedi.


Son Güncelleme: 18.05.2017 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.