Şehit kabirlerine düzenleme

Bayat Belediyesi, şehit mezarlarında çevre düzenlemesi yapıyor.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 08:50
 Şehit kabirlerine düzenleme


Bayat Belediyesi, şehit mezarlarında çevre düzenlemesi yapıyor.


Tunceli'nin Ovacık ilçesi Dilek Köprüsü mevkiinde teröristlerin yola döşedikleri patlayıcı maddelerin patlatılması sonucu şehit düşen Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Cemal Ünlü ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesi yakınlarında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Mehmet Bostancı’nın mezarlarının çevre düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.


Şehit mezarlarının çevre düzenlemesinin yapılmasının şehit aileleri ve yakınları tarafından olumlu karşılandığını belirten Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, "Bayat Belediyesi olarak şehit mezarlarının çevre düzenlemesinin yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Belediyemizin bu önemli çalışması gerçekten son derece önemli'' dedi.


Başkan Ünlü, “İnsanların en hayırlısı, insanlara en fazla hizmet edendir’ düsturu ile hizmet etmek için devraldığımız Bayat Belediyesi’ni ve Bayatımızın en kısa zamanda hak ettiği noktaya çıkarmak öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda Bayat Belediyesi olarak bu günün değil 2023 yılının ilçesini kurmak için kolları sıvadık. İnşallah halkımızdan aldığımız destekle bunu gerçekleştireceğiz. İlçede alt üst yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yaşanabilir modern ve kalkınmış bir Bayat için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışıyoruz ve çalışmayada devam edeceğiz. Bu çalışmalar sırasında sabır gösteren hemşerilerime ve çalışmaları gerçekleştiren teşekkür ederim.” dedi.




Son Güncelleme: 30.05.2015 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.